WhatsApp

خلاصه درس مهارت بهبود خودپنداره و افزایش اعتماد به نفس تفکر هشتم

پرسش از : admin ۱۴۰۳/۰۷/۲۷
3166 مشاهده
1 پاسخ


برای ارسال پاسخ به این پرسش وارد شوید یا ثبت نام کنید.


کاربر مرضیه نورادی
سلام.وقتتون به خیر.. استاد میگم من بازی فراوانی ودسته چک رومرتب انجام میدم وفوق العاده عالی عالیه..من همه اون چیزهایی که مینویسم یکی یکی دارم میخرمشون عالی این دسته چکها دوتادخترهام هم دارن انجام میدن وجالبه که دخترم وقتی چیزی رو مینویسه به طرز باور نکردنی براش جور میشه و واقعا خداروشکر میکنم که این دسته چکهاو ذهن قوی ما میتونه هر آنچه رو بخوایم داشته باشیم...ممنونم از این همه لطف و محبتتون شما بی نظیرید
اطلاعات بیشتر درباره کتاب های تمرینی

پاسخ های داده شده به این سوال:

پاسخ از : admin ۱۴۰۳/۰۷/۲۸
0

خلاصه درس مهارت بهبود خودپنداره و افزايش اعتماد به نفس تفکر هشتم


درس "مهارت بهبود خودپنداره و افزايش اعتماد به نفس" مربوط به کتاب تفکر و سبک زندگي پايه هشتم است. اين کتاب در مقطع متوسطه اول (کلاس هشتم) تدريس مي‌شود و به مباحث مختلفي در زمينه مهارت‌هاي زندگي و تفکر مي‌پردازد.

در اين کتاب، دانش‌آموزان با مفاهيمي مانند خودپنداره (تصويري که فرد از خود دارد)، تقويت اعتماد به نفس، و مهارت‌هاي ارتباطي آشنا مي‌شوند. درس‌هايي مانند اين به دانش‌آموزان کمک مي‌کند تا بتوانند خود را بهتر بشناسند و در مواجهه با چالش‌هاي زندگي، اعتماد به نفس بيشتري پيدا کنند.

 

درس "مهارت بهبود خودپنداره و افزايش اعتماد به نفس" در تفکر هشتم به اهميت شناخت و ارزش‌گذاري بر خود، و نيز نقش تفکر مثبت در تقويت اعتماد به نفس مي‌پردازد. خودپنداره، يعني تصويري که هر فردي از خودش در ذهن اش دارد، اين تصوير تأثير زيادي بر اعتماد به نفس و رفتارهاي آن شخص دارد. اين درس به دانش‌آموزان ياد مي‌دهد که خودپنداره را از طريق شناخت نقاط قوت و ضعف خود بهبود بخشند.

 

خلاصه‌اي از نکات کليدي اين درس:

1. خودپنداره مثبت: خودپنداره شامل افکار، باورها و تصاويري است که فرد درباره خودش دارد. اگر اين خودپنداره مثبت باشد، فرد به توانايي‌ها و استعدادهاي خودش ايمان خواهد داشت.

 

2. نقش افکار مثبت: افکار مثبت کمک مي‌کنند تا افراد به جاي تمرکز بر شکست‌ها و نقاط ضعف اش، بر موفقيت‌ها و نقاط قوت خودشان تمرکز کنند.

 

3. تأثير اعتماد به نفس: اعتماد به نفس به معناي باور به توانايي‌ها و ارزش‌هاي شخصي است و به فرد کمک ميکند تا با چالش‌ها روبرو شود و تصميمات بهتري بگيرد.

 

4. تمرين براي بهبود خودپنداره: براي تقويت خودپنداره، فرد بايد به مرور دستاوردهاي خود را بشناسد، با خود با محبت رفتار کند و از افکار منفي دوري نمايد.

 

5. مواجهه با شکست‌ها: برخورد مناسب با شکست‌ها و اشتباهات نقش مهمي در تقويت اعتماد به نفس دارد؛ فرد بايد از اشتباهات درس بگيرد و به جاي سرزنش خود، بهبود پيدا کند.

اين درس به دانش‌آموزان کمک مي‌کند تا با ديد مثبت‌تري به خود نگاه کنند، اعتماد به نفس خود را تقويت کنند و در مسير رشد شخصي موفق‌تر عمل کنند. 

نتيجه گيري : براي تقويت بيشتر، يادگيري و تمرين‌هاي مداوم توصيه مي‌شود. همچنين مي‌توانيد براي يادگيري مهارت‌هاي بيشتر در زمينه اعتماد به نفس، دوره آموزشي افزايش عزت نفس را از لينک زير تهيه کنيد:

*** دوره آموزشي افزايش عزت نفس ***

*** پشتيباني در واتساپ 09107644537 ***


پشتیبانی در واتساپ 09107644537 پشتیبانی در تلگرام پشتیبانی در ایتا

در سایت عضو شوید و از آموزش ها، مقالات و محصولات استفاده کنید
پشتیبانی سایت فقط به صورت پیامک به شماره 09107644537
پیشنهادات و انتقاداتتان در مورد سایت را هم به همین شماره پیامک یا واتس آپ کنید

عضویت در خبرنامه

نماد های اعتماد
پشتیبانی در سرور های بلوهاست با ترافیک نیم بها